اگر با مشکل روشن نشدن و بوق زدن لپ تاپ مواجه هستید بهتر است سریعتر نسبت به عیب یابی و رفع آن اقدام کنید چون در طولانی مدت این مساله می تواند به لپ تاپ شما آسیب بزند. بوق زدن لپ تاپ می تواند دلایل مختلفی داشته باشد و بر حسب دلیل آن نوع و صدای بوق نیز می تواند متفاوت باشد. مشکلاتی از قبیل رم، هارد، کارت گرافیک می تواند باعث بوق زدن لپ تاپ شود.
اگر قصد دارید برای تعمیر لپ تاپ خود اقدام کنید ابتدا ویدئو زیر را که درمورد نکات مهم قبل از تعمیر است ببینید سپس می توانید از طریق کلیک روی دکمه زیر ویدئو فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید تا کارشناسان دیجی بان در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.
مهم!
4 نکته مهم در مورد تعمیر لپ تاپ
حتما قبل از اقدام به تعمیر لپ تاپ
دیجی بان، همراه و پشتیبان همیشگی شما است و همه مسایل و مشکلات شما در فضای دیجیتال اعم از سخت افزاری و نرم افزاری را حل می کند.
با خیال راحت لپ تاپ خود را برای تعمیر به دیجی بان بسپرید و از نتیجه مطمئن باشید.
ما برای رفع دغدغه های شما آماده ایم
مزایای استفاده از خدمات دیجی بان
4 روز مهلت تست
یکی از دغدغه های مشتریان گارانتی تعمیرات و مهلت تست است، دیجی بان تا 4 روز پس از تحویل تعمیرات خود را گارانتی می نماید در این مدت اگر در حال استفاده از لپ تاپ هر مشکلی برای لپ تاپ شما ایجاد شود دیجی بان ایراد ایجاد شده را برای شما رفع می کند.
استفاده از قطعات اصل (اورجینال)
همواره برای تعمیر لپ تاپ شما از قطعات اصل و معتبر موجود در بازار استفاده می نماییم.
تعمیرکاران مجرب، کارآزموه و مطمئن
تعمیرکارانی باتجربه و مطمئن که علاوه بر تعمیرات صحیح، از دستگاه شما نیز محافظت می کنند و دستگاه شما نزد آنها ایمن و مطمئن خواهد بود
رسیدگی سریع و بدون معطلی
می دانیم که زندگی روزمره همه ما به دستگاه های الکترونیک بخصوص لپ تاپ وابسته شده بنابراین عدم تاخیر و تعمیر لپ تاپ در کوتاه ترین زمان ممکن را از وظایف اصلی خود می دانیم و به آن توجه می کنیم.
هزینه تعمیر لپ تاپ چقدر است؟
با توجه به طیف وسیع مشکلات و ایراداتی که لپ تاپ می تواند پیدا کند اعم از سخت افزاری و نرم افزاری، هزینه بسیار متفاوت است، ولی تا کنون بیشترین و کمترین هزینه ای که در دیجی بان برای تعمیر لپ تاپ پرداخت شده بین 3.000.000 تا 100.000 تومان بوده است.
کمترین هزینه تعمیر لپ تاپ: 100.000 تومان
بیشترین هزینه تعمیر لپ تاپ 3.000.000 تومان
اگر ایرادات نرم افزاری باشند با هزینه کمتر و هرچه تعمیرات مربوط به قطعات سخت افزاری مانند LCD یا مادربرد باشد هزینه بیشتر خواهد شد.
اگر هزینه تعمیر خارج از محدوده فوق باشد حتما قبل از انجام با شما در مورد آن مشورت خواهد شد.
زمان تعمیر لپ تاپ چقدر است؟
لپ تاپ ها یکی از پیچیده ترین دستگاه های الکترونیکی هستند ایرادات و اشکالات بسیار متفاوتی پیدا می کنند بر حسب نوع ایراد زمان تعمیر آنها می تواند بسیار متفاوت باشد. تا کنون در دیجی بان:
بیشترین زمان تعمیر یک لپ تاپ: 12 روز
و کمترین زمان تعمیر لپ تاپ 1 روز بوده است
اگر مدت زمان خارج از محدوده فوق باشد حتما با شما در مورد آن مشورت خواهد شد.
چرا به دیجی بان اعتماد کنیم؟
تا کنون تعمیر لپ تاپ بیش از 1200 مشتری که به دیجی بان اعتماد کرده اند انجام شده است
1200+
لپ تاپ تعمیر شده و مشتری راضی
همه برندهای لپ تاپ نیاز به تعمیر پیدا می کنند، در نمودار زیر سهم هر برند از کل تعمیرات لپ تاپ دیجی بان قابل آورده شده است.
نظر برخی مشتریان درباره دیجی بان
راضی بودم تعمیر لپ تاپ من به موقع انجام شد و نتیجه خوب بود
احسان فرزینتعمیر لپ تاپ HP
لپ تاپ من مشکل هارد داشت تعمیر شد و سالم تحویل شد
ممنونم
محمد عسگریتعمیر لپ تاپ دل
فن مشکل داشت و خوب کار نمیکرد و صدا میداد ضمنا مشکل نرم افزاری هم داشت
فن تعویض شد و با نضب مجدد ویندوز و نرم افزارهای کاربردی دیگه لپ تاپ درست شد
برای دریافت مشاوره رایگان و درخواست تعمیر لپ تاپ اینجا کلیک کنید و در صورت نیاز میتوانید مقاله آموزشی زیر را مطالعه کنید
در صورتی که از لپ تاپ خود صدای غیر عادی و به اصطلاح صدای بوق می شنوید، این صدا می توانید دلایل بسیار متفاوتی داشته باشد ممکن است ایراد و مشکلی جزئی باشد اما اگر از تعمیر و رفع این مشکل غفلت کنید با گذر زمان ممکن است این مشکل جزئی به قطعات سخت افزاری ضروری و اصلی لپ تاپ شما اسیب برساند و در نتیجه خسارت بیشتری به لپ تاپ شما وارد شود بنابراین در صورت شنیدن بوق از لپ تاپ خود سریعا برای تعمیر آن اقدام کنید.
اگر شما شرایط روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن را تجربه می کنید ، خبر خوب این است که ما اصلاحات مناسب را برای شما دریافت کرده ایم. تاکنون با مشکل روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن چندین کاربر ویندوز روبرو شده اند شاید مانیتور لپ تاپ شما خالی است ، فن سیستم در حال اجرا است و CPU به ترتیب خاصی بوق می زند که این موارد در شرایطی است که لپ تاپ خود را راه اندازی می کنید و مدام بوق می زند دقیقا این همان چیزی است که ما فکر می کنیم:
اگر 1 بوق باشد ، کارت ویدیو مشکل دارد
اگر 2 تا 3 بوق باشد ، رم مشکل دارد
اگر به طور مداوم بوق بزند ، پردازنده به درستی کار نمی کند
بنابراین در این مقاله به موضوع روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن مربوط به پردازنده می پردازیم ما می خواهیم چندین علت این مشکل ، به ویژه کارت ویدیو و RAM را نیز مورد بررسی قرار دهیم.
بهترین راهکارها برای روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن
کارت ویدیو را بررسی کنید
رم را بررسی کنید
اتصالات لپ تاپ به HDD را بررسی کنید
درایو دیسک سخت (HDD) خود را جایگزین کنید
راه حل 1: کارت ویدیو را بررسی کنید
در مرحله اول ، شما باید کارت ویدیو را بررسی کنید که آیا غبارآلود است یا نقصی در آن وجود دارد همچنین کارت تصویری عاری از گرد و غبار می تواند از روشن شدن لپ تاپ شما جلوگیری کند بنابراین ، باید آداپتور کارت گرافیک را تمیز کنید برای انجام این کار ، شما نیاز به دستیابی به جعبه ابزار مهندسی دارید گاهی اوقات یک کارت گرافیکی معیوب می تواند باعث شود کامپیوتر شما مدام بوق بزند همچنین شما می توانید کارت ویدئویی معیوب خود را با کارت ویدئویی جدیدی جایگزین کنید این راه حل برای مشکل روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن مسیری طولانی را طی می کند.
راه حل 2: RAM را بررسی کنید
علاوه بر این یک رم معیوب نیز می تواند باعث روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن آن شود از این رو باید آن را نیز بررسی کنید بنابراین ابتدا باید بررسی کنید که آیا رم کاملاً درج شده یا شل شده است بعضی اوقات هنگام حرکت لپ تاپ ، ممکن است رم شل شود از این رو باعث روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن آن خواهد شد در همین حال ، شما باید RAM را داخل شکاف قرار دهید و مطمئن شوید که کاملا محکم شده است با این حال اگر رم ناقص است ، از یک فروشگاه کامپیوتر در نزدیکی خود یک رم جایگزین خریداری کنیداگر کامپیوتر شما بعد از تست این راه حل روشن نمی شود ، می توانید به راه حل بعدی بروید.
راه حل 3: اتصالات لپ تاپ به HDD را بررسی کنید
بعضی اوقات در طی فرایند حمل لپ تاپ خود به بالا و پایین ، ممکن است سیم ها محکم و در حالت مبهم باشند بنابراین باید اتصالات لپ تاپ به HDD را بررسی کنید و اتصالات آن را را محکم کنید همچنین می توانید گرد و غبار RAM ، CPU/HSF، GPU و PCI را تمیز کنید و سپس ترازوی گرمایی را برای تعادل آنها اعمال کنید البته دقت کنید که برای جفت گیری و جمع آوری لپ تاپ به یک پیچ گوشتی نیاز دارید علاوه بر این اگر تجربه فنی در این زمینه را ندارید ، به یک متخصص فنی از تولید کننده لپ تاپ خود نیاز خواهید داشت برای بررسی اتصالات و رفع مشکل روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن این مراحل را دنبال کنید:
لپ تاپ خود را خاموش کنید و باتری را بردارید سپس قفل لپ تاپ خود را باز کنید
اتصالات HDD را از لپ تاپ خود جدا کنید
تمام درگاه ها و سیم های اتصال HDD به کامپیوتر را تمیز کنید و کابل های SATA و برق را نیز بررسی کنید
خمیر حرارتی را روی پردازنده اعمال کنید
کابل های معیوب را که تشخیص داده اید ، جایگزین کنید و اتصالات سست را برطرف کنید
کارت های RAM، CPU/HSF، GPU و PCI را دوباره در جای خود قرار دهید
اکنون HDD را به لپ تاپ خود وصل کنید وحتما اطمینان حاصل کنید که تمام اتصالات محکم بسته شده اند
سپس باتری را وصل کنید و لپ تاپ خود را روشن کنید
با این حال ما به شدت توصیه می کنیم برای کمک به این راه حل با یک تکنسین رایانه مشورت کنید.
راه حل 4: اگر لپ تاپ بوق زد و بوت نشد
در هنگام راه اندازی ، لپ تاپ ها یک Power on Self Test را انجام می دهند که معمولاً به آن POST گفته می شود اگر هنگام بوت شدن مشکلی پیدا شد ، معمولاً می توانید با استفاده از کدهای خطایی که روی صفحه نمایش داده می شود ، آنها را تشخیص دهید. اما اگر هیچ چیزی روی صفحه نمایش داده نشود ، ممکن است لپ تاپ از صداها (یعنی کدهای بوق) استفاده کند تا به شما بگوید چه اشتباهی وجود دارد بسیاری از این خطاها نشانگر مشکلات سخت افزاری است که یک تکنسین خدمات در این زمینه باید مشکل روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن را برطرف کند با این حال برخی از خطاها به راحتی برطرف می شوند.
راه حل 5: درایو دیسک سخت (HDD) خود را جایگزین کنید
همچنین هارد دیسک معیوب می تواند باعث روشن نشدن لپ تاپ و بوق زدن آن شود بنابراین ممکن است شما نیاز به جایگزینی هارد دیسک داشته باشید با این حال قبل از تعویض هارد دیسک توصیه می کنیم ابتدا هارد دیسک خود را تست کنید می توانید از تستر هارد دیسک استفاده کنید همچنین می توانید HDD خود را حذف کنید و آن را به رایانه دیگری متصل کنید تا به پرونده ها و پوشه ها دسترسی پیدا کنید و همچنین بررسی کنید که آیا این مشکل از دیسک سخت است. اگر کامپیوتر قادر به شناسایی و دسترسی به HDD نیست ، قطعاً باید آن را با یک دستگاه جدید جایگزین کنید اما اگر PC بتواند به هارد دیسک دسترسی پیدا کند و به شما دسترسی دهد ، کابل SATA ممکن است معیوب باشد. کابل SATAدیسک سخت را به مادربرد خود متصل می کن. ما بسیار توصیه می کنیم که یک جایگزین دیگر خریداری کنید همچنین شما می توانید جایگزینی را توسط یک مهندس کامپیوتر حرفه ای انجام دهید.
روشن نشدن صفحه لپ تاپ و بوق زدن
اینراهنما برای لپ تاپ هایی با ویندوز 10 یا ویندوز 8 است با استفاده از این راهنمای عیب یابی ، در صورت خالی ماندن صفحه بعد از روشن کردن لپ تاپ خود، با مشکلات زیر روبرو می شوید:
اگر لپ تاپ روشن نمی شود یا صفحه نمایش پیام خطایی را نشان می دهد
اگر بعد از وارد کردن رمز عبور خود یک صفحه خالی با نشانگر چشمک زن نمایش داد ، پس از وارد کردن گذرواژه ویندوز به صفحه سیاه یا خالی با نشانگر چشمک زن بروید.
اگر لپ تاپ شما روشن نمی شود و چراغ های LED چشمک می زنند یا صداهای بوق می شنوید
بنابراین شما می توانید با استفاده از راهکار های زیر مشکل لپ تاپ خود را برطرف نمایید:
مرحله 1: انجام یک تنظیم مجدد سخت
تنظیم مجدد لپ تاپ می تواند بسیاری از مشکلات ایجاد صفحه خالی را برطرف کند برای انجام مراحل تفصیلی در تنظیم مجدد نوت بوک خود ، به نحوه تنظیم مجدد لپ تاپ خود بروید.اگر تنظیم مجدد سخت مشکل روشن نشدن صفحه لپ تاپ و بوق زدن را برطرف نکرد ، به مرحله بعدی ادامه دهید.
مرحله 2: اتصال یک مانیتور خارجی برای آزمایش نمایشگر
در صورت وجود درایور گرافیکی خراب یا مشكل چراغ پشت صفحه نمایش LCD ممکن است صفحه سیاه باقی بماند برای تست صفحه نمایش ، یک مانیتور خارجی وصل کنید و لپ تاپ را مجدداً راه اندازی کنید اگر نمایشگر سیاه است ، این تست مفید است اما می توانید بشنوید که لپ تاپ در حال کار است. مانیتور خارجی را به لپ تاپ وصل کنید اگر صفحه کامپیوتر روی مانیتور خارجی نمایش داده نمی شود ، F4 (یا کلید با این نماد) را فشار دهید تا تصویر صفحه نمایش یابد.اگر یک تصویر در مانیتور خارجی نمایش داده شود ، ممکن است درایور گرافیکی با صفحه نمایش LCD لپ تاپ دچاردرگیری باشد با اتصال مانیتور خارجی ، به بارگیری نرم افزار و درایور بروید جدیدترین درایورهای گرافیکی و چیپست را برای لپ تاپ خاص خود بارگیری و نصب کنید اگر نسخه BIOS به روزرسانی شده در دسترس است ، برای مراحل نصب آن ، به قسمت بروزرسانی BIOS مراجعه کنید.
اگر صفحه بعد از به روزرسانی درایورهای گرافیکی و BIOS چیپست سیاه است ، ممکن است LCD ناقص باشد.برای راهنمایی فنی با پشتیبانی لپ تاپ خود تماس بگیرید و یا با استفاده از برگه گارانتی لپ تاپ خود را برای سرویس رایگان ارسال کنیداگر می توانید صداهای عملکرد را بشنوید اما هیچ تصویری در هر دو صفحه قابل مشاهده نیست ، به مرحله بعدی بروید.
مرحله 3: بازیابی BIOS لپ تاپ با استفاده از یک ترکیب پرس کلید
وقتی BIOS را در لپ تاپ خود به روزرسانی می کنید ، هارد دیسک شما نسخه ای از نسخه BIOS قبلی را ذخیره می کند. تا زمانی که هارد دیسک در عملکردی باقی بماند ، می توانید آخرین نسخه خوب BIOS را بازیابی وسپس نصب کنید.از مراحل زیر استفاده کنید حتی اگر چیزی در صفحه نمایش لپ تاپ خود مشاهده نکنید:
لپ تاپ خود را خاموش کنید.
با استفاده از آداپتور برق ، لپ تاپ خود را به منبع تغذیه وصل کنید.
در حالی که لپ تاپ خاموش است ، کلید Windows و B را همزمان فشار دهید و کمی نگه دارید.
در حالی که هنوز هم هر دو کلید را فشار می دهید ، یک ثانیه دکمه روشن / خاموش را نگه دارید و سپس دکمه روشن و کلید را آزاد کنید.
چراغ برق روشن است و صفحه نمایش تقریباً 40 ثانیه خالی می ماند ممکن است صداهای راه اندازی را بشنوید پس از آن صفحه HP BIOS Update نمایش داده می شود و بروزرسانی BIOS آغاز می شود.
اگر بازیابی BIOS مشکل صفحه خالی وبوق زدن لپ تاپ شما را برطرف نکرد ، به مرحله بعدی ادامه دهید.
مرحله 4: بررسی ماژول های حافظه
یک ماژول حافظه سست ممکن است باعث شود لپ تاپ شما از کار بیفتد. برای رفع این مشکل ، ماژول حافظه را از حافظه خارج کنید و سپس آن را بررسی نمایید برای موقعیت مکانی ماژول های حافظه در لپ تاپ خود ، به راهنمای کاربر یا راهنمای خدمات و نگهداری لپ تاپ خود مراجعه کنید و برای حذف و بررسی ماژول های حافظه از مراحل زیر استفاده کنید:
لپ تاپ را خاموش کنید و سیم برق را قطع کنید.
برای دسترسی به حافظه ، پوشش را بردارید.
ممکن است لپ تاپ شما در گرافیک متفاوت باشد.
ماژول های حافظه را در لپ تاپ حذف کنید.
مجدداً تمام ماژول های حافظه را وارد کنید.
کاور ، باتری و سیم برق را تعویض کنید.
لپ تاپ را روشن کنید.
هرگونه آزمایش را انجام دهید تا تأیید کنید لپ تاپ می تواند در سیستم عامل ویندوز راه اندازی شود.
اگر لپ تاپ نتواند به دسک تاپ ویندوز بوت شود ، با پشتیبانی لپ تاپ خود تماس بگیرید.