قطع و وصل شدن مودم و دلایل خرابی مودم ها و توضیح و بررسی کارکرد مودم
ما اینجا می خواهیم یکی از دلایلی که استفاده کنندگان مودم ها را به دردسر می اندازد را شرح دهیم.
قبلش یه توضیجی راجع به مودم بدیم که چیه و چطوری کار می کنه و تاریخچه اش چیه و چه جوریاس …
تعریف مودم : مودم به یک ابزار الکترونیکی می گویند که ما برای وصل کردن دوتا دستگاه رایانه با استفاده از خط های مخابرات از آن استفاده می کنیم . قابل به ذکر است که هرکدام از این ها جداگانه می توانند به شبکه ی موجودی که این دو تارا به هم وصل می کند وصل باشند و برای این امر به هم دیگر وابسته نیستند .
کلمه مودم مخفف دوکمله مودولار و دمودولار است . یکی از دسته های مودمی که از سرعت بالایی بر خوردار است و اکثرا امروزه در همه جای جهان استفاده می شود مودم ای دی اس ال است . توی ارتباط تلفنی ساده یکسری مودم ها وجود دارند که اطلاعات را با سرعت بسیار بسیار بالایی به وسیله ی اتصال های رادیویی میکرو ویو جا به جا می کنند و برای مثال این جابه جایی تا یک صد میلیون بیت در 1 ثانیه می تواند افزایش یابد و این سرعت بسیار بالاییست . مودم هایی وجود دارند به نام مودم های نوری که دلیل نام گذاری آن ها استفاده ی این مودم ها از فیبر نوری برای جا به جایی اطلاعات است .
برای جابه جایی اطلاعات در مسافت های بسیار زیاد مانند فواصل بین دو قاره از فیبر های نوری استفاده می کنند . این فیبر معمولا از زیر دریا برای رسیدن به هدف عبور می کند و ضخامت به نسبت بالایی نیز دارد . سرعت این مودم ها بسیار بالاست و تا یک میلیون بیت در هر ثانیه می رسد .
حالا ما به بررسی بعضی از ایرادات و مشکلات این مودم ها هنگام استفاده می پردازیم . همراهمون باشید.