نصب دوربین مدار بسته به گوشی

نصب دوربین مدار بسته به گوشی و آموزش تنظیمات برای این امر

نصب دوربین مدار بسته به گوشی

در این مقاله ما قصد داریم به شما طریقه نصب دوربین مدار بسته به گوشی و اتصال آن به دستگاه های همراه را آموزش دهیم تا شما بتوانید این کار را بدون دغدغه در خانه خود انجام دهید .

اول از همه یک توضیح مختصر در باره دوربین های مداربسته :

در دنیای امروز چیزی که بیشتر از همه به چشم می خورد رفتن جوامع و میل پیدا کردن زندگی های مردم به سوی تکنولوژی و استفاده بیشتراز وسایل الکترونیکی است . یکی از زمینه ها که صنعت آن همواره رو به پیشرفت است تکنولوژی کنترل از راه دور است که یکی از روش های آن استفاده از دوربین های حفاظتی و امنیتی و نصب آن ها به منظور دیدن و کنترل کردن اتفاقات ، رفت و آمد ، جاسوسی و … است . این کنترل در هر محدوده ای و با هر فاصله ای می تواند انجام شود ، فقط کافیست ما به طریقی اتصال را بین دوربین و دریافت کننده برقرار کنیم . در این عصر شرکت های زیادی در این زمینه و حیطه در حال فعالیت و ارائه خدمات به مصرف کنندگان هستند . این کار نیاز به علم کامپیوتر و الکترونیک همزمان دارد . ما در این بخش می خواهیم به کسانی که دوربین مدار بسته در خانه ، محل کار ، شرکت ، و یا کارخانه و… دارند بیاموزیم که چگونه می توانید با موبایل خود به دوربین مدار بسته ای که در محل مورد نظرتان کار گذاشته اید متصل شوید و وضعیت موجود محل را کنترل کنید .

 

در آغاز کار تمام مرحله هایی که برای جا به جایی تصاویر  ما باید حوایمان را بهش جمع کنیم را می گوییم و شما اگر این مرحله ها را مرتب انجام دهید ، به منظور خود که همان نصب دوربین مدار بسته به گوشی شماست راحت تر می رسید و در صد خطای شما کمتر می شود .

اولین گام برای رسیدن به این قضیه :

  1. اولین کاربرای اینکه دوربین مداربسته شما به دستگاهی که می خواهید متصل شود این است که شما باید از یک شرکتی که خدمات اینترنتی به مصرف کنندگان ارائه می دهد ، مانند مخابرات و یا شرکت های خصوصی اینترنت برای دوسمت فرستنده که همان دوربین مداربسته شما می باشد و گیرنده که دستگاه شما ( موبایل و dvr و لپ تاپ و … ) می باشد فراهم کنید .
  2. هنگام خرید و تهییه اینترنت از شرکت ارائه دهنده شما باید درخواست آی پی استاتیک یا ساده جهت فعال شدن بر روی اینترنت خود بدهید .

توضیحی اجمالی درباره ی آی پی استاتیک :

اگر بخواهیم خلاصه بگوییم آی پی استاتیک به ای پی ثابت برای اینترنتی که شما میگیرید می گویند . به این صورت که در اینترنت های بدون آی پی استاتیک یا همان آی پی ثابت هنگام قطع و وصل مودم یا خاموش و روشن شدن آی پی شما تغییر می کند ولی در آی پی استاتیک شما یک آی پی ثابتی برای اینترنت خود دارید که در صورت خاموش و روشن شدن مودم نیز عوض نمی شود . این سرویس از باقی سرویس های اینترنت گرانتر است و شما باید برای این قابلیت هزینه بیستری را صرف کنید .

 

  1. مرحله بعدی این است که شما باید اقدام به خرید مودم برای وصل شدن به اینترنت به شکل خود کار ( ppoe ) کنید. دقت داشته باشید که اگر از اینترنت خط تلفن همرایتان بهره می برید دیگر نیازی به این کار نیست برای دستگاه گیرنده نیست ولی شما همچنان باید برای ارسال تصاویر به توسط دوربین مداربسته اقدام به تهییه اینترنت کنید .

تا اینجای کار مراحل اولیه برای اینکه زمینه انتقال اطلاعات و دیتا و تصاویر توسز دوربین های مداربسته فراهم شود گفته شد . مرحله های بعدی برای این است که شما بتوانید تنظیم های اصلی را در دستگاه و دوربین مداربسته خود انجام دهید تا نصب دوربین مدار بسته به گوشی شما انجام گیرد .

این مرحله ها شامل 4 بخش می شود .

  1. وصل کردن dvr و دستگاه کامپیوتر و مودم به یکدیگر با وسیله سیک شبکه سوییچ .
  2. تنظیم کردن خود شبکه بر روی دستگاه دی وی ار
  3. برای انتقال تصویر تنظیمات مودم را باید درست کنید .
  4. دیدن تصویر دوربین مداربسته خود بر روی دستگاه کامپیوتر و یا موبایل همراهتان

مرحله اول :

نصب دوربین مدار بسته به گوشی

مرحله اول وصل کردن سخت افزار کامپیوتر و مودم به وسیله کابل و سوییچ است . این مرحله برای آماده سازی تنظیمات بر روی مودم است تا شما بتوانید نصب دوربین مدار بسته به گوشی را انجام بدهید .

مرحله دوم :

در این بخش ما باید در قسمت تنظیمات دستگاه دی وی آر ، آی پی دستگاه را با آی پی مودم یکی کنیم تا ارتباط برقرار شود . دقت کنید که اگر این دو آی پی با هم یکی نباشند ما ارتباطی برای این دو نخواهیم داشت .

به منظور در راحت تر مراحل را توضیح می دهیم :

نخست آی پی مود را به دست می آوریم ، آی پی مودم بر ای تنظیمات مودم از طریق اکسپلورر ها است که به طور رایج در اکثر مودم ها این آی پی  1 . 1 . 168 . 192 است .

در بعد آن آی پی دی وی آر را که برای دستیابی به عکس ها و تنظیم های دی وی آر به وسیله لن است را به دست می یابیم .

بعد از آن آی پی سوم را که برای خط اینترنتتان است را برای وصل شدن به همه سخت افزار هایی که به طریق لن در یک منطقه به هم وصل شده اند را به دست مس یابیم .

سپس برای یکی کردن آی پی ها ، در قسمت تنظیمات آی پی دی وی آر ، آی پی اینترنتمان را وارد می کنیم .  دقت داشته باشید 3 عدد اول باید یکی باشند ولی رقم چهارم از 1 تا 255 است و این عدد شماره دستگاهمان می شود . یعنی شما نباید دو دستگاه را عدد چهارمشان را یکی قرار دهید ، این کار سبب تداخل در شبکه داخلی شما می شود و احتمال زیاد یکی از دستگاه ها از شبکه خارج شود .

برای نمونه تنظیمات شما می توانید آی پی دستگاه دی وی آر خود را  19 . 1 . 168 . 192 بگذارید و در subnet mask عدد 0 . 255 . 255 . 255 را می زنیم و بعد در بخش default gateway هم مجدد آی پی مودم خود یا همان 1 . 1 . 168 . 192 را می زنیم .

باقی بخش ها مرتبط با پورتهای دستگاه ما است . اولین بخش که 7777 است برای مضاهده تصویر های داخل لن است . دومی که 80 است برای دیدن تصویر ها از طریق اکسپلوررمان است .  و سومی که 8888 است برای دیدن تصاویر به وسیله تبلت و موبایل است . اگر این پورت ها در درستگاه دی وی آر ما تنظیم نباید شما نمی توانید از طریق رایانه یا موبایل یا تبلتتان به این تصاویر دست پیدا کنید .

 

مرحله سوم

شما در این بخش باید وارد تنظیمات مودمتان بشوید و برای انتقال تصویر تنظیمات را درست کنید .

این کار را می توانید توسط دستگاهی که مودم به آن وصل شده انجام دهید . اول از همه با آی دی پس مودمتان که معمولا ادمین و ادمین است وارد تنظیمات مودمتان می شوید .بعد چک می کنید که مودم روی PPOE تنظیم شده باشد .

دیجیبان مفتخر است که در تمام این سال ها در حال ارائه خدمات تعمیرات و نصب مودم و به مردم عزیز بوده است . در صورت نیاز شما می توانید برای

نصب دوربین مدار بسته به گوشی ، اتصال دوربین مدار بسته به گوشی ، طریقه نصب دوربین مدار بسته به گوشی ، نحوه اتصال دوربین مدار بسته به گوشی و نحوه اتصال دوربین مدار بسته به گوشی همراه و هر گونه مشاوره در این زمینه با کارشناسان و پشتیبانان دیجیبان تماس حاصل فرمایید .

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *